derma

Tuesday, June 8, 2010

kApEL pUn AgAk2 lA....

hum...lepas tengok cerita K-ON, aku mula terpikir..
ye la cerita budak-budak sekolah...
membuatkan aku teringat kat universiti aku...

benda yang paling aku ingat...
geng kapel...alahai...

ada sepasang loving kapel ni, pergi kelas sama-sama, duduk dalam kelas pun sama, balik kelas pun sama, alahai.....makan, buat assignment, semua sama-sama.....

memang tak bergaul dengan orang lain lansung la...
kadang-kadang terpikir jugak tak boring ke hidup macam tu...

huhuhuhuhu....apa pun, aku harap kamu bahagia..
nak bercinta, setakat kuar makan, tolong menolong masa study ok je...

boleh buat pembakar semangat...:)

5 comments:

  1. erm..biasa lah tu..saaat bercinta..dunia hanya ade mereka berdua..huhu--->>ayat cam bercinta je..huhu

    ReplyDelete
  2. hehe.. biaukanla mereka.. asalkan kita tak cemtu ;)

    Hai.. Jemput Ke log Dni ;)

    ReplyDelete
  3. hmmm... biasala.. kekadang diorg ni time tu je berkepit je..
    bila dah putus mula cari kawan2 balik...

    ReplyDelete
  4. time bercinta sume la indah..lelama nnti insaf le tu

    ReplyDelete
  5. Slm ziarah, jemput singgah dan follow blog saya ya..tq

    ReplyDelete

tinggalkanlah jejak anda di sini....nti sy pgi kepada anda..full of love...ding_dong@norharmira..(^^,)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥